Tron – Legacy Banner

by on Nov.12, 2010, under Filmer, Flash

Då var det dags för onlinebanners till filmen Tron – Legacy också. 🙂
Allt material för filmen är så tacksamt att arbeta med. Finns så roliga artworks och framför allt snygga artworks. Nästa vecka ska jag fixa med galainbjudan till Tron också. Det artworket är riktigt snyggt! 🙂

[kml_flashembed publishmethod="static" fversion="8.0.0" movie="http://www.drawdesign.se/wp-content/uploads/tron_sam_300x250.swf?clickTAG=http://www.sf.se/filmer/film/10003042/Tron-Legacy-3D" width="300" height="250" targetclass="flashmovie" play="true" loop="true" menu="true" quality="best" scale="noscale" allowfullscreen="false"]Get Adobe Flash player

[/kml_flashembed]


Stängt för kommentarer.

Letar du efter något?

Använd fältet nedan för att söka på sidan:

Hittar du inte vad du letar efter? Lämna en kommentar på ett inlägg eller skicka ett mail så kollar jag upp det!

Mina favoritlänkar!

Här är några av de länkar jag varmt kan rekommendera...