Galainbjudan – Alice i underlandet

by on feb.02, 2010, under Filmer, Trycksaker

Då var det dags att skapa en galainbjudan till nästa film ”Alice i underlandet”.
I första sagan är Alice liten och ramlar ner i ett hål. I denna film ramlar hon ner igen. (Kan tydligen inte styra sina egna armar och ben). Och där nere är hon ”sen”. Den vita kaninen är där… hattmakaren (Mad Hatter) spelad av Johnny Depp likaså. Och det vankas tebjudning. Utan att ha sett filmen förstår man att det finns vissa element som man kan jobba med. Spelkort, formaten stor och smått, te, hål osv.

Jag fastnade för temat ”te”. Det ska drickas te. Men mest för att en inbjudan måste dels gå ner i ett kuvert. Dels måste det vara tillräckligt stort för att visa upp en pressentation av kvällen och framför allt filmen. Så med det i tankarna letade jag efter stora tepåsar, och hittade det på The-huset på Kunsgatan i Stockholm.

Idén hade nu tagit form. Jag gör alltså en tepåseförpackning med innehållande tepåse helt enkelt.
En förpackning som är mycket större än det vanliga format man är van vid. Jag menar… nu pratar vi Alice i underlandet som ramlar ner i hålet som stor och krymper sen. Lite som teskedsgumman… utan ljuga då förstås. Och resultatet blev det som syns på bilden nedan. Nja… den är ju inte gjord än. Bilden visar bara en skiss om hur den är tänkt att se ut. Som en alldeles för stor tepåse med tillhörande broilerförpackning i ca A4-storlek. En förpackning som man med fördel kan vika upp och läsa på insidan om var, när, hur och framför allt varför man ska inställa sig på denna galapremiär.

Alice i underlandet - galainbjudan

Alice i underlandet - galainbjudan


Stängt för kommentarer.

Letar du efter något?

Använd fältet nedan för att söka på sidan:

Hittar du inte vad du letar efter? Lämna en kommentar på ett inlägg eller skicka ett mail så kollar jag upp det!

Mina favoritlänkar!

Här är några av de länkar jag varmt kan rekommendera...