Archive for februari, 2010

Alice i underlandet – flashbanners

by on feb.22, 2010, under Filmer, Flash

Och idag gick 8 st olika flashbanners ut på en herrans massa siter på nätet. Som denna nedan i dimensionen 480×280. Du kan även se på trailern direkt i bannern.

Get Adobe Flash player

Kommentarer inaktiverade för Alice i underlandet – flashbanners more...

Alice i underlandet – Bussfoliering

by on feb.22, 2010, under Filmer, Trycksaker

Idag kom bilderna på bussarna i Danmark som är helt klädda i Alice i underlandet. Eller ”Alice i Eventyrland” som det heter där. Fantastiskt kul! Det är första gången jag fått göra en hel buss folierad för en filmkampanj. Och Alice i underlandet passar helt otroligt bra för detta ändamål. Skoj skoj!

Kommentarer inaktiverade för Alice i underlandet – Bussfoliering more...

Alice i underlandet – speciella galainbjudningar

by on feb.15, 2010, under Filmer, Trycksaker

I dagarna har en hel del personer fått skickat till sig väldigt speciella inbjudningar till galan för Alice i underlandet som vi tagit fram. Och det är ju jättekul att de har uppmärksammats. Men så är de väldigt speciella också. 🙂

Det är en bok, som innehåller en bok, som innehåller en bok, som innehåller en bok som innehåller en nyckel och en lapp där det står ”Read me”. Nyckeln är ett USB-minne innehållande trailers och annat material med Alice i underlandet. Böckerna har även en del sidor med fina bilder och blad.

Petré events har fixat med eventet riktigt bra hittills, och jag ser även fram emot hur Clavius har fixat med entrén till galan.
Denna bild har jag snott från Petrés blogg:

Thomas Johansson, från Clavius, arrangerar några svampar för galan med Alice i underlandet

Jag ser fram emot att få se filmen. Den ska vara helt makalös!

Såhär ser den speciella galainbjudan ut…

Och här är de som bloggat om boken:
Blondinbella
Café
Pernilla Wahlgren
Kenza
Grann
Frida Fahrman
Tyras.se

Kommentarer inaktiverade för Alice i underlandet – speciella galainbjudningar more...

Galainbjudan – Alice i underlandet

by on feb.02, 2010, under Filmer, Trycksaker

Då var det dags att skapa en galainbjudan till nästa film ”Alice i underlandet”.
I första sagan är Alice liten och ramlar ner i ett hål. I denna film ramlar hon ner igen. (Kan tydligen inte styra sina egna armar och ben). Och där nere är hon ”sen”. Den vita kaninen är där… hattmakaren (Mad Hatter) spelad av Johnny Depp likaså. Och det vankas tebjudning. Utan att ha sett filmen förstår man att det finns vissa element som man kan jobba med. Spelkort, formaten stor och smått, te, hål osv.

Jag fastnade för temat ”te”. Det ska drickas te. Men mest för att en inbjudan måste dels gå ner i ett kuvert. Dels måste det vara tillräckligt stort för att visa upp en pressentation av kvällen och framför allt filmen. Så med det i tankarna letade jag efter stora tepåsar, och hittade det på The-huset på Kunsgatan i Stockholm.

Idén hade nu tagit form. Jag gör alltså en tepåseförpackning med innehållande tepåse helt enkelt.
En förpackning som är mycket större än det vanliga format man är van vid. Jag menar… nu pratar vi Alice i underlandet som ramlar ner i hålet som stor och krymper sen. Lite som teskedsgumman… utan ljuga då förstås. Och resultatet blev det som syns på bilden nedan. Nja… den är ju inte gjord än. Bilden visar bara en skiss om hur den är tänkt att se ut. Som en alldeles för stor tepåse med tillhörande broilerförpackning i ca A4-storlek. En förpackning som man med fördel kan vika upp och läsa på insidan om var, när, hur och framför allt varför man ska inställa sig på denna galapremiär.

Alice i underlandet - galainbjudan

Alice i underlandet - galainbjudan

Kommentarer inaktiverade för Galainbjudan – Alice i underlandet more...

Letar du efter något?

Använd fältet nedan för att söka på sidan:

Hittar du inte vad du letar efter? Lämna en kommentar på ett inlägg eller skicka ett mail så kollar jag upp det!

Mina favoritlänkar!

Här är några av de länkar jag varmt kan rekommendera...